fbpx

Централно разположен в сърцето на най–големия и популярен български черноморски курорт Слънчев бряг, хотелски комплекс Melia Sunny Beach е част от семейството на Melia Hotels International – една от водещите хотелски вериги в света, представена в повече от 40 страни на четири континента със своите над 380 хотела. От своето откриване досега Melia Sunny Beach се утвърди като един най-предпочитаните хотели от гостите на курорта, както и един от най-атрактивните и коректни работодатели в бранша.

С огромното разнообразие от възможности за настаняване в общо 1025 реновирани и стилно обзаведени хотелски стаи, разпределени в три основни сгради, многообразието от класически и тематични ресторанти и барове, предлагащи на нашите гости възможност за своеобразно кулинарно околосветско пътешествие, собствен комплекс от закрит и множество открити плувни басейни, водни увеселителни съоръжения и много други възможности за развлечения за малки и големи, ние в Melia Sunny Beach създаваме един уникален и комплексен туристически продукт, утвърден през годините със своята безупречна репутация и постоянно развиващ се в съответствие с най-новите тенденции в хотелиерската индустрия.

Ако обичате да общувате с хора от различни националности, обслужването на гости е Ваше призвание и влагате страст във всичко, което правите, ние Ви приветстваме с „Добре Дошли“ да се присъедините към екипа ни и да станете част от нашето голямо семейство, независимо дали правите своите първи стъпки в кариерното си развитие или имате дългогодишен опит в бранша.

При нас ще откриете многобройни възможности за развитие и надграждане на Вашите професионални и личностни качества. С широка гама от свободни позиции и перспективи за развитие, заедно ще се впуснем в приключението и ще Ви помогнем да разгърнете потенциала си. Ние гарантираме сигурност и подкрепа по време на Вашия професионален път към мечтаната позиция.

В Melia Sunny Beach не само търсим, но и създаваме мотивирани професионалисти, отдадени на качеството и способни да допринесат да продължим да се развиваме и усъвършенстваме.