fbpx

Хотел Melia Grand Hermitage се намира в комплекс Златни Пясъци, Варна. Географското разположение на Варна дава възможност да се насладите на топлите слънчеви лъчи и естествените минерални извори. Хотелът е отдалечен на 25 минути от летище Варна и е на 15 минути от центъра на град Варна. Разположен е върху полегат склон, заобиколен на юг от малък параклис, на север от зелен парк и на изток от тучни поляни, извеждащи към плажа.

Представете си място с неповторима атмосфера и обслужване, където да се отпуснете и насладите на спокойствието, слънчевите лъчи и морето…

Забележително съчетание на море с прекрасен пясъчен плаж и паркова среда. Представете си място, което ще надхвърли очакванията Ви! Един от най-привлекателните и луксозни хотели на българското Черноморие, съчетаващ комбинация от почивка на морето и изискан лукс.

Ние, в хотел Melia Grand Hermitage, пренасяме духа на Melia Hotels International в България и се грижим ваканцията на нашите гости да се превърне в запомнящо се изживяване. Ценим човешките и професионални качества. Работим заедно, за да израстнем в компания, която е световен лидер в сферата на предлагане на туристически услуги. За нас най-важното нещо е вашият талант. Покажете ни таланта си и дайте тласък на кариерата си в туристическия бизнес. Ако сте топъл, гостоприемен и креативен човек, хотел „Melia Grand Hermitage” е точното място за Вас.

Нашата цел е да насърчаваме висококачествен, устойчив растеж, създавайки дългосрочни взаимоотношения със своите служители и бихме искали да ви поканим да се присъедините към нашето семейство.

Какво предлагаме НИЕ:

·      Придобиване на опит в 5* хотел от водеща хотелска верига;

·      Работа в енергичен екип по стандартите на световния туристически бизнес и с възможност за професионално развитие;

·      Динамична работна среда;

·      Атрактивно и конкурентно възнаграждение;

·      Конкурентен социален пакет, осигурени храна и транспорт, настаняване при необходимост;

Възможност за почасова работа или работа в определени дни от месеца.

Добре дошли в хотел Melia Grand Hermitage!

Снимки