fbpx

Разположен в центъра на Варна, Хотел-галерия Графит представя концепция, различна и открояваща се сред предлагането в града. 5-звездният бутиков хотел създава за своите гости неповторима атмосфера, подплатена с ефектите от нетрадиционното дизайнерско виждане на четирима български архитекти. Обектът се развива като едно от най-интересните и запомнящи се места за настаняване, със строго индивидуален, разпознаваем стил и безкомпромисен хотелски продукт, поднесен с отношение към детайлите и индивидуалните предпочитания на гостите. Портфолиото на  Хотел-галерия Графит предлага класически бизнес услуги, релакс зона със страхотна панорамна гледка, модерен градски ресторант, бутиковата кафе-сладкарница и художествената галерия, превърнала се в притегателен център за всички любители на изкуството. Като градски хотел, Графит функционира целогодишно, посреща гости от различни националности, с цел на пътуване бизнес, отдих, градски, морски, културен туризъм.

Хотел-галерия Графит поставя висок приоритет върху качеството на своя продукт и сформира екипа си от доказани професионалисти в сферата на услугите. Свидетелство за високите постижения са десетките емблематични европейски и световни награди и признания, с които хотелът е удостоен през годините,  а успехите на мениджмънта се отразяват чрез многобройните положителни коментари за високата степен на полезност на хотелския продукт, споделени от потребителите в интернет пространството.

Хотел-галерия Графит е постоянно развиваща се компания, която цени високо персонала си и инвестира в израстването му. От практическа гледна точка обектът е напълно подходящ за придобиване на познания и компетенции в сферата на хотелиерството.

Спецификите на обекта и безупречната му репутация са причина редица млади хора да желаят стартът на тяхната професионална кариера да започне именно от Хотел-галерия Графит. За това спомага и сплотеният колектив, обединен около каузата за гарантиране на висок стандарт в хотелското обслужване и осигуряване на топла и приятелска работна атмосфера. Ако търсите интересна, разнообразна и динамична работа и възможност за дългосрочен ангажимент, това е вашето място!

Снимки