fbpx

Ефект Хотели е утвърдена българска верига, която притежава и управлява 5 места за настаняване, разположени в 5 различни дестинации в страната. Алгара Бийч в Кранево, Гранд Виктория в Слънчев бряг, Вила Азура в Несебър, Свети Мина в Созопол, Златна Ореша в Жеравна и Малина Резиденс в Пампорово са хотелите, които формират портфолиото на веригата.

Двата най-големи обекта на веригата – Алгара Бийч и Гранд Виктория са емблематични хотели за курортите, където са разположени, а от сезон 2022 правят поредна крачка напред, сменяйки концепция към Ultra All Inclusive. Високите оценки, имидж и качество на предлаганите услуги са някои от основните ценности заложени в политиката на компанията.

Ефект Хотели е символ на качество и просперитет на българския пазар и благодарение на силно изразената вътрешнофирмена политика за развитие на кадрите, се превърна в желано място за развитие и реализация на кадрите в хотелския бизнес.

Екипът на Ефект Хотели се състои от опитни кадри, преминали целия цикъл на развитие във фирмата и от млади и талантливи професионалисти, които се стремят към нови върхове и развитие в индустрията.

През последните години веригата полага много усилия в модернизация, дигитализация и усъвършенстване на работата, което оказва положителен ефект както върху работещите в компанията, така и на гостите на хотелите. Веригата не спира да работи и надгражда в стремежа си да предостави услуга на най–високо ниво.

Определено Ефект Хотели е място, което дава големи възможности за развитие, професионално и личностно, шанс да се почерпи от огромния опит, който компанията е изградила и усвоила през последните 20 години.