fbpx
Отворена позиция: 1

21Hoteliers Bulgaria е компанията зад онлайн медийната платформа 21Hoteliers.bg, както и кариерната платформа 21Careers и дигиталния продукт HotelApp. Основана от Владислав Великов – Генерален Мениджър в Ефект хотели, с богат опит в управлението на хотели; и Деян Кънев – специалист в областта на медиите, дигиталния маркетинг и технологии, завършил Международен бизнес в университета в Гронинген. Създадохме 21Hoteliers в началото на 2020г. като платформата на модерния хотелиер, на амбициозните професионалисти от туристическата индустрия, които иска да бъдат винаги с една крачка пред останалите по отношение на световните и локалните тенденции и новости.

През февруари 2022 стартирахме два допълнителни проекта – първо, 21Careers.bg, кариерната платформа на туристическата индустрия. Идея, която ни съпътства още от началото на 21Hoteliers. Платформата е един дългосрочен проект, предназначен да помогне да добрите работодатели в туризма, както и на бранша като цяло, като работи в посока подобряване на имиджа на туризма и задържане на младите хора в индустрията.

Вторият ни нов проект – HotelApp.bg е продукт, позволяващ на всеки хотел – от най-малкия до най-големия да дигитализира своите хартиени брошури и папки в стаите, по рецепция и т.н. Това става като хотелът създаде свое собствено уеб-базирано приложение, в което въвежда всичката информация, необходима за пълноценен престой на госта. Този и останалите ни настоящи и бъдещи проекти са възможни благодарение на активната аудитория от верни читатели на 21Hoteliers.bg.

Именно за да предоставим максимална стойност на нашата аудитория, имаме готовност да предприемем следващата стъпка в развитието на платформата като добавим нов млад и мотивиран автор към платформата си – повече научете в обявата по-долу.

Снимки

Видео